Продукти: (за 4 порции)
· 6 яйца
· 200 г зелени чушки
· 10-12 зърна червен пипер
· 1 непълна к.ч. зехтин или олио
· червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме чушките на кръгчета и ги пържим в сгорещената мазнина до порозовяване. Изваждаме ги и в същата мазнина изпържваме яйцата.
След това без да бъркаме изсипваме върху яйцата изпържените чушки. Разпределяме в 4 чинии и сервираме ястието, поръсено със сол, черен и червен пипер.
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...