Продукти:
• 1 кг тиквички
• 100 мл олио
• 1 ч.ч. кисело мляко
• 2 яйца
• 2 с.л. брашно
• 150 г кашкавал
• копър, сол
Начин на приготвяне:
Остърганите тиквички нарязваме на кръгчета, посоляваме и оставяме да пуснат вода. Нареждаме ги в тавичка, поръсваме с олиото и запичаме до розово.
Заливаме със смес от яйцата, киселото мляко, солта, брашното и наситнения копър. Допичаме суфлето и 5 минути преди да го извадим го поръсваме с настъргания кашкавал.
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...