Кулинарни рецепти » Торта Дими

 Торта Дими

Продукти:

• 12 яйца
• 24 с.л. захар
• 24 с.л. брашно
• 4 ванилии

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата и при непрекъснато бъркане прибавяме брашното, захарта и ванилиите. Бъркаме с миксера, докато получим пухкаво брашно.

Разделяме сместа на две и изпичаме два блата, които украсяваме по желание с крем или сметана.

Автор: Димитрина Караджова

Представяме Ви:

Пастицио

Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....

Ванилини

Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...

Мариновани рибки

Продукти: • 4 рибки /пъстърва, скумрия, сардина/ • 1 1/2к.ч. олио • 200 г гъби • 2 доматчета • 1 1/2к.ч. бяло вино • 1 голяма глава лук • 1 лимон • 1 дафинов лист • 2 карамфилчет...

Суфле от шунка и гъби

Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...

Начало