Продукти: (за 4 порции)
• 4 средно големи картофа
• 400 г кайма
• 2-3 с.л. кетчуп
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Измиваме добре картофите. Всеки един увиваме в алуминиево фолио и печем 45 минути на 250 градуса.
Смесваме каймата с кетчупа, черния пипер и солта, оформяме 4 кюфтета и ги изпържваме.
Разрязваме картофите на две и по средата слагаме кюфте като сандвич. По желание може да гарнираме с кетчуп и горчица.
Продукти: • 1 1/2 ч.ч. прясно мляко • 1 1/2 ч.ч. олио • мая колкото кибритена кутия • 2 с.л. захар • 1 с.л. сол • 2 яйца • брашно около 1 кг За плънката: • 1 кг кайма • ...
Продукти: • 5 кг зелени домати • 1 ч. ч. оцет • 1 ч. ч. захар • 1 к. ч. сол • чесън, копър • 12 с. л. препържено олио Начин на приготвяне: Нарязваме доматите на филийки, поръ...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...