Продукти:
• 10 филийки хляб
• 500 г телешки черен дроб
• 1 глава лук
• половин пакетче масло
• 2-3 с.л. олио
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме и измиваме дроба. Нарязваме го на тънки филийки и го изпържваме в сгорещеното олио. Накрая посоляваме и оставяме да се отцеди върху кухненска хартия.
Обелваме лука и го нарязваме на кръгчета.
Намазваме хляба с маслото и нареждаме отгоре изстиналите филийки от дроба. Покриваме с кръгчета лук и украсяваме с магданозени клончета.
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...