Продукти:
• 500 г хляб
• 2 пакетчета сирене Крема
• 50 г краве масло
• 2 с.л. лютеница
• 1 домат
• 5-6 пера от зелен лук
Начин на приготвяне:
Размекваме маслото до стайна температура и го смесваме със сиренето. Разбиваме сместа и оцветяваме половината с лютеницата.
Нарязваме хляба на филийки и намазваме филийките до половината с белия пастет, а другата половина мажем с червената смес.
В средата на всеки сандвич слагаме кръгче от домата, а наоколо поръсваме ситно нарязаните пера на лука.
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...
Продукти: • 1.5 кг черници • 1 кг захар • 20 г пектин • 1 ч.л. лимонтузу • 1 ванилия Начин на приготвяне: Почистваме и измиваме черниците. Сипваме ги в тенджера заедно с пектина...