Продукти:
• 4 филийки ръжен или черен (типов) хляб
• 1 скилидка счукан чесън
• 1 печен и обелен патладжан
• 2 с.л. зехтин
• 1/3 ч.ч. натрошено сирене
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Намазваме чесъна върху препечените филийки хляб и ги редим в чиния. Разбиваме патладжана със зехтин, черен пипер и сол.
Мажем върху всяка филийка и отгоре слагаме сиренето.
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...
Продукти: • 2-3 филии сух бял хляб (без корите) • половин глава счукан чесън • сокът от 1 лимон • 1 к.ч. счукани орехи • олио • сол Начин на приготвяне: Накисваме хляба в сту...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...