Продукти:
• 4 филийки хляб
• 200 г сирене
• 50 г краве масло
• 2 сварени яйца
• 4 тънки филийки кашкавал
• 4 тънки филийки шунка
• 1 кисела краставичка
• магданоз
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
С помощта на дървена лъжица стриваме сирененето много добре. Прибавяме разбитото масло, твърдо сварените жълтъци, черен пипер и малко сол.
Разбиваме сместа и намазваме с нея филийките хляб. Върху всеки сандвич слагаме тънко парченце шунка, върху него кашкавал, а най-отгоре - кръгче кисела краставичка и стрък магданоз.
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 500 г брашно • 250 г локум • 1/2 кофичка кисело мляко • 60 г захар • 120 г пудра захар • 80 г свинска мас • 80 мл олио • 100 г орехови ядки • 100 г орехови ядки • 5...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...