Продукти:
• 4 филии бял хляб
• 4 консервирани рибки
• 4 мариновани или прясно сварени гъби
• 4 резенчета кашкавал
• половин глава лук
• 1 домат
• четвърт пакетче краве масло
• магданоз, бахар
• червен пипер сол
Начин на приготвяне:
Отстраняваме кората от филиите и ги намазваме с маслото.
Надробяваме рибата и я смесваме с нарязаните на едро гъби и лук. Подправяме сместа на вкус със сол, червен пипер и бахар. Разпределяме я върху филиите, а отгоре покриваме с по 1 резенче кашкавал.
Нареждаме сандвичите в намаслена тавичка и ги запичаме 3-4 мин в силна фурна. Веднага след като извадим сандвичите от фурната, поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 1 1/2 кг домати • 1 кг чушки • 4 патладжана • 2-3 люти чушлета • 7-8 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 4 с.л. оцет • 1/2 ч.л. млян черен пипер • 1 с.л. захар • 2 с.л. ...