Продукти:
• 250 г сирене
• 2 с.л. брашно
• 1 к.ч. прясно мляко
• 60 г краве масло
• сол
Начин на приготвяне:
Настъргваме сиренето на ренде и разбъркваме с млякото. Разтопяваме маслото и запържваме в него брашното. Прибавяме смесеното с млякото сирене и пържим, като внимаваме да не загори. Поднасяме топло с препечени филийки хляб.
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...