Продукти: (за 4 порции)
• 800 г рибно филе
• 4 с.л. олио
• 6 с.л. кетчуп
• 1 к.ч. червено вино
• 2-3 скилидки чесън
• 12-16 маслини маслини
• лимонов сок, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Разделяме рибата на порции, посоляваме, овалваме в брашно и изпържваме от двете страни в сгорещената мазнина. Изваждаме рибените порции и ги оставяме на топло място.
Прибавяме към останалото олио кетчупа, виното, счукания чесън, лимонов сок, черен пипер и сол на вкус и възваряваме. Подреждаме рибата в затоплени чинии, заливаме със соса и украсяваме с маслини.
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...