Кулинарни рецепти » Яйца с кашкавал

 Яйца с кашкавал

Продукти: (за 4 порции)

· 4 яйца
· 200 г кашкавал
· 40 г краве масло
· магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме кашкавала на 4 правоъгълни филии. Слагаме ги в 4 намаслени гювечета. Върху всяка филийка счупваме по 1 яйце и добавяме ситно нарязан магданоз, сол и по парченце от маслото. Печем 10-15 мин в силна фурна.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Сладко от грозде

Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...

Олио с печен чесън

Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...

Козуначени соленки

Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...

Баница

Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...

Начало