Кулинарни рецепти » Яйца с кашкавал

 Яйца с кашкавал

Продукти: (за 4 порции)

· 4 яйца
· 200 г кашкавал
· 40 г краве масло
· магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме кашкавала на 4 правоъгълни филии. Слагаме ги в 4 намаслени гювечета. Върху всяка филийка счупваме по 1 яйце и добавяме ситно нарязан магданоз, сол и по парченце от маслото. Печем 10-15 мин в силна фурна.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Коледна торта

Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...

Мързелива лютеница

Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...

Селска мешана туршия

Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...

Зрял фасул с целина

Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...

Начало