Продукти: (за 4 порции)
· 1 кг киселец
· 1 к.ч. олио
· 4 яйца
сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме киселеца на ситно, слагаме го в сгорещената мазнина, посоляваме и задушаваме, докато омекне и остане на мазнина.
Смесваме с разбитите яйца, които сме посолили на вкус, разбъркваме и след 2-3 мин отстраняваме от огъня. Разпределяме на порции, поръсваме с черен пипер и поднасяме.
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 1 ч.ч черни маслини • 1 кисело мляко • 1/3 ч.ч олио • 2 ч.ч брашно • 3 яйца • 1 бакпулвер • 1 щипка сода за хляб • масло за намазване на тавичката • сусам за поръсване ...
Продукти: • 4 рибки /пъстърва, скумрия, сардина/ • 1 1/2к.ч. олио • 200 г гъби • 2 доматчета • 1 1/2к.ч. бяло вино • 1 голяма глава лук • 1 лимон • 1 дафинов лист • 2 карамфилчет...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...