Продукти:
500 г кайма
1 голяма глава лук, нарязана на ситно
1 к. ч. ориз
2 с. л. джоджен
2-3 яйца
1 кофичка кисело мляко
2 ч. ч. вода, млян черен пипер
половин пакетче краве масло
черен ппипер, сол
Начин на приготвяне:
Разбъркваме добре всички продукти и изсипваме сместа в намазана с масло тавичка. Отгоре нареждаме парченца масло и запичаме във фурната.
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: • 1 кг брашно • 6 яйца • 300 г захар • 200 мл прясно мляко • 200 г краве масло • кората и сока на половин лимон • 20 г мая • сол • стафиди и бадеми (по желание) На...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...