Продукти:
500 г кайма
1 голяма глава лук, нарязана на ситно
1 к. ч. ориз
2 с. л. джоджен
2-3 яйца
1 кофичка кисело мляко
2 ч. ч. вода, млян черен пипер
половин пакетче краве масло
черен ппипер, сол
Начин на приготвяне:
Разбъркваме добре всички продукти и изсипваме сместа в намазана с масло тавичка. Отгоре нареждаме парченца масло и запичаме във фурната.
Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...
Продукти: • 500 г кайма • 3-4 с.л. олио • 3-4 големи патладжана • 2 глави лук • 3 домата • 1 ч.ч. бяло вино • 1 кисело мляко • 1 ч.л. сода бикарбонат • 2 яйца • 1 с.л. брашно ...
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...