Продукти:
• 250 г филе от хек или мерлуза
• 5 твърдо сварени яйца
• 1 к.ч. майонеза
• 2 кисели краставички
• 1с.л. краве масло
• 10 маслини
• магданоз, горчица, сол
Начин на приготвяне:
Разрязваме яйцата на две половинки и изваждаме жълтъците.
Сваряваме рибата в подсолена вода, обезкостяваме и я нарязваме на дребни парченца, които смесваме със ситно нарязаните магданоз и краставички, майонезата, горчицата и солта.
Пълним яйцата с получената смес, а отгоре покриваме с паяжина от маслото и украсяваме с ивички от маслините.
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 125 г краве масло • 1/2 ч.ч захар • 1 яйце • 1 с.л кисело мляко • 1 бакпулвер • 2 ч.ч брашно • 1 к.ч. сладко по избор • 1 ч.ч. орехови ядки Начин на приготвяне: ...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 кг брашно • 6 яйца • 300 г захар • 200 мл прясно мляко • 200 г краве масло • кората и сока на половин лимон • 20 г мая • сол • стафиди и бадеми (по желание) На...