Продукти:
• 6 твърдо сварени яйца
• 100 г аншоа
• 30 г краве масло
• 1 с.л. горчица
• 1 опаковка майонеза
• маслини, магданоз
Начин на приготвяне:
Обелваме яйцата, разполовяваме ги и вадим жълтъците. Пасираме ги.
Разбиваме на пяна 2 с.л. омекнало масло, прибавяме жълтъците, горчицата и пасираната аншоа. Подправяме със сол и черен пипер и разбъркваме.
Пълним с фунийка белтъците, подреждаме ги върху подложка от майонеза и ги украсяваме с маслини и пресен магданоз.
Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 кубче мая • 7 яйца • 300 мл прясно мляко • 300 г захар • 1щипка сол • 150 г краве масло • настъргана кора от 1 лимон • 1 ванилия • 1 ч.ч. стафиди ...