Продукти: (за 4 порции)
· 3-4 големи домата
· 60 г краве масло
· 1 глава лук
· 12 яйца
· черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Попарваме доматите и ги обелваме. Нарязваме ги на 12 кръгчета с дебелина около 1 см.
Сгорещяваме маслото и запържваме лука, който сме нарязали много ситно. След това нареждаме отгоре доматените кръгчета и ги позапържваме без да бъркаме.
От ниско счупваме върху всяко доматено кръгче по едно яйце. Посоляваме и оставяме на огъня, докато белтъка се втвърди. Посоляваме и поднасяме.
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 1 1/2 кг домати • 1 кг чушки • 4 патладжана • 2-3 люти чушлета • 7-8 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 4 с.л. оцет • 1/2 ч.л. млян черен пипер • 1 с.л. захар • 2 с.л. ...