Продукти: (за 2 порции)
• 250 г пилешко месо
• 3 сварени яйца
• 1 зелена салата
• 100 г нарязани орехи
• сокът от 1/2 лимон
• 250 г майонеза
Начин на приготвяне:
Сваряваме пилешкото месо в подсолена вода и го нарязваме на парченца.
Сваряваме яйцата обелваме ги и ги нарязваме на ситно.
Объркваме месото, яйцата, майонезата и орехите.
Нарязваме зелената салата и я размесваме с лимоновия сок и малко сол. Върху нея изсипваме сместа от майонезата, яйцата и месото.
Продукти: (за 1 буркан) • 2 тиквички • 1 равна ч.л. сол • 1 ч.л. захар • 5-6 зърна черен пипер • 1 глава лук • 3 аспирина • копър • чесън • оцет Начин на приготвяне: Си...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 1 кг брашно • 6 яйца • 300 г захар • 200 мл прясно мляко • 200 г краве масло • кората и сока на половин лимон • 20 г мая • сол • стафиди и бадеми (по желание) На...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...