Продукти:
• 10 домата
• 250 г варена царевица на зърна (от консерва)
• 200 г гъби (печурки)
• 3 с.л. масло
• сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Задушаваме нарязаните на ситно гъби в 2 с.л. мазнина. Издълбаваме доматите и слагаме сърцевината към гъбите. Добавяме царевичните зърна и подправяме с черен пипер.
Разбъркваме сместа добре и пълним доматите. По средата на всеки домат слагаме парченце масло и накрая капачето. Запичаме ястието във фурната.
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...