Продукти:
• 4 свински пържоли
• 1 к.ч. галета
• 1 скилидка чесън
• 1 с.л. олио
• магданоз
• черен пипер
• сол
• мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Смесваме галетата с олиото и счукания чесън. Прибавяме малко наситнен магданоз, подправяме с черен пипер и сол на вкус и разбъркваме.
Натриваме пържолите с тази смес и ги изпържваме от двете страни в силно сгорещената мазнина.
Продукти: • 1 кг чушки • 1 ч.ч. настъргано сирене • 4-5 скилидки чесън • 3-4 с.л. олио • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушките, обелваме ги, почистваме ги от семките и ги п...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...