Продукти:
• 500 г свинско месо
• 3 обелени краставици
• 5 с.л. олио
• 4 с.л. соев сос
• 4 с.л. вино
• 3 щипки сол
Начин на приготвяне:
Нагорещяваме мазнината в дълбок тиган на силен огън. Щом олиото започне да пуши, сипваме месото, нарязано на хапки, и го изпържваме до златисто. После наливаме виното и соевия сос, посоляваме и прибавяме краставиците, нарязани на тънки кръгчета. Разбъркваме няколко пъти и отстраняваме от огъня. Сервираме веднага.
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...