Кулинарни рецепти » Пудинг с кифли

 Пудинг с кифли

Продукти:

• 8 яйца
• 2 ч.ч. захар
• 1 л прясно мляко
• 1 ванилия
• 500 г кифли

Начин на приготвяне:

Нарязваме кифлите на кубчета. Разбиваме яйцата със захарта, разреждаме с прясното мляко и ароматизираме с ванилията.

Изсипваме сместа в широка форма, сложена в тавичка с вода. Нарязваме кифлите на кубчета и ги изсипваме в млечно-яйчената смес. Печем до готовност на водна баня.

Автор: Марияна Николова

Представяме Ви:

Бахур

Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...

Свинско по тракийски

Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...

Туршия 60 ЧУШКИ

Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...

Солени пурички

Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...

Начало