Продукти:
• 150 г краве масло
• 150 г пудра захар
• 2 яйца
• 1 с.л. какао
• 300 г бишкоти
• малко нарязани орехи
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата и към тях прибавяме захарта и маслото. След това прибавяме какаото, нарязаните орехи и бишкотите, които предварително сме надробили.
Разстиламе сместа върху пергаментова хартия и навиваме на руло. Оставяме да престои една нощ. След отстраняване на хартията овалваме рулото в настърган шоколад. Режем напряко на колелца. Съхраняваме в хладилник.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...