Продукти: (за 6 порции)
• 6 филийки шунка по 100-150 г
• 3 с.л. доматено пюре
• 100 г настърган кашкавал
• 2-3 с.л. олио
Начин на приготвяне:
Намазваме филийките шунка с доматеното пюре и ги прегъваме на две. Поръсваме отгоре обилно с кашкавал. След това поръсваме и с малко олио и запичаме шунката на скара или под грила.
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 1 кг дюли • 1 кг захар • 200 г глюкоза • 400 мл вода • 1 ч.л. лимонтузу Начин на приготвяне: Сваряваме сироп от водата, захарта и глюкозата и го сваляме от огъня. ...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...