Продукти: (за 4 порции)
• 8 вурстчета /кренввирша/ по 100-150 г
• 1 ч.ч. настърган кашкавал
• горчица
Начин на приготвяне:
Обелваме кренвиршите и ги цепваме по около 3-4 см от всяка страна. Намазваме леко отвътре разреза с горчица или кетчуп и пълним плътно с настърган кашкавал.
Нареждаме кренвиршите върху решетката на фурната и печем до стопяване и поруменяване на кашкавала.
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 1 пакет готови кори за баница (фини) • 1 кг настъргана тиква • 150 мл олио или краве масло • 200 г смлени орехови ядки • 1 пакетче канела • 1 ч. ч. кристална захар • пудра...
Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...