Продукти: (за 4 порции)
• 8 вурстчета /кренввирша/ по 100-150 г
• 1 ч.ч. настърган кашкавал
• горчица
Начин на приготвяне:
Обелваме кренвиршите и ги цепваме по около 3-4 см от всяка страна. Намазваме леко отвътре разреза с горчица или кетчуп и пълним плътно с настърган кашкавал.
Нареждаме кренвиршите върху решетката на фурната и печем до стопяване и поруменяване на кашкавала.
Продукти: • 4 рибки /пъстърва, скумрия, сардина/ • 1 1/2к.ч. олио • 200 г гъби • 2 доматчета • 1 1/2к.ч. бяло вино • 1 голяма глава лук • 1 лимон • 1 дафинов лист • 2 карамфилчет...
Продукти: • 1 кокошка • 500 г кайма (смес) • 200 г кървавица • 200 г солена сланина (с кожата) • 1 кисела зелка • 1 к.ч. ориз • 1 глава лук • 6 с.л. разтопено масло или свинска мас...
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...