Продукти:
• 5 кг зелени домати
• 1 ч. ч. оцет
• 1 ч. ч. захар
• 1 к. ч. сол
• чесън, копър
• 12 с. л. препържено олио
Начин на приготвяне:
Нарязваме доматите на филийки, поръсваме с оцета, захарта и солта и оставяме да престоят 1 нощ. Отцеждаме и изхвърляме сока.
Редим в буркани от лютеница. През ред поръсваме със ситно нарязан копър и ситно нарязан чесън. Заливаме с препържено олио и стерилизираме 15 минути.
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 2 кг миди с черупките • 1 глава чесън • 1 к.ч. разтопено краве масло • сокът от 2 лимона • 1 с.л. ситно нарязан копър • сол Начин на приготвяне: Остъргваме добре ...