Продукти:
• 5 белтъка
• 1 1/2 ч.ч. захар
• 1 ч.ч. натрошени орехи
• 5 ч.ч. кокосови стърготини
Начин на приготвяне:
Разбиваме белтъците със захарта до получаване на устойчиво твърда пяна. Добавяме орехите и кокоса и отново добре разбъркваме.
С помощта на лъжица вземаме от сместа и нареждаме в намазнена тавичка. Печем на 180 градуса до бледозлатисто.
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...
Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...