Кулинарни рецепти » Гъби по московски

 Гъби по московски

Продукти: (за 5 порции)

• 700 г гъби
• 1 пакетче краве масло
• 4 глави лук
• 10 яйца
• 100 г сметана
• 1 с. л. ситно нарязан магданоз
• 150 г кашкавал
• сол

Начин на приготвяне:

Добре измитите гъби нарязваме на филийки, а почистения лук – на дребно. Задушаваме ги заедно в маслото.

Яйцата смесваме със сметаната, посоляваме, добавяме към гъбите и готвим на умерен огън.

След като ястието е готово, изсипваме в тавичка, поръсваме с настърган кашкавал и леко запичаме. Накрая поръсваме с наситнения магданоз.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Картофени топчици с кашкавал

Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...

Пестил от сини сливи

Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...

Тиквеник с готови кори

Продукти: • 1 пакет готови кори за баница (фини) • 1 кг настъргана тиква • 150 мл олио или краве масло • 200 г смлени орехови ядки • 1 пакетче канела • 1 ч. ч. кристална захар • пудра...

Ванилини

Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...

Начало