Кулинарни рецепти » Кебапчета с вино

 Кебапчета с вино

Продукти:

• 600 г телешка кайма
• 1 глава лук, нарязана на ситно
• 4 с.л. червено вино
• 1 яйце
• 2 с.л. олио
• смлян черен пипер,сол

Начин на приготвяне:

Смесваме всички продукти и оформяме кебапчета с мокри ръце. Оставяме ги в хладилника 1 час.

Изпичаме кебапчетата на скарата, за предпочитане с дървени въглища.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Апетитка с чорбаджийски чушки

Продукти: • 4 кг червени пиперки • 1 кг чорбаджийски чушки • 2 кг червени домати • 1 връзка целина • 3 глави чесън • 2 ч.ч. оцет • 2 ч.ч. олио • 1 ч.ч. захар • 3 с.л. сол На...

Панирани свински котлети

Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...

Олио с печен чесън

Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...

Фондю

Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...

Начало