Продукти:
• 8 малки агнешки котлета
• 2-3 скилидки чесън
• 2 с.л. олио
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Натриваме двете страни на всеки котлет с чесън и поръсваме с олио, сол и черен пипер.
Слагаме котлетите върху силно загрятата скара и печем от всяка страна по няколко минути. Поднасяме ги горещи, поръсени със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...