Продукти:
• 8 малки агнешки котлета
• 2-3 скилидки чесън
• 2 с.л. олио
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Натриваме двете страни на всеки котлет с чесън и поръсваме с олио, сол и черен пипер.
Слагаме котлетите върху силно загрятата скара и печем от всяка страна по няколко минути. Поднасяме ги горещи, поръсени със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...
Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...