Кулинарни рецепти » Гъби с яйца

 Гъби с яйца

Продукти:

• 750 г пресни гъби
• 5 яйца
• 1-2 глави лук
• 5 с.л. олио
• 100 г краве масло
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Почистените, измити и нарязани гъби сваряваме в леко подсолена вода. Отцеждаме и ги задушаваме в сгорещеното олио заедно с нарязания лук.

Прибявяме маслото, разбитите яйца, черен пипер и сол. Разбъркваме добре и пържим до побеляване на белтъка.

Автор: Сузи Николова

Представяме Ви:

Самун от месо

Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...

Кордон бльо

Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...

Мързелива лютеница

Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...

Кръчмарска туршия

Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...

Начало