Продукти: (за 8 порции)
• 1 кг свинско филе
• 2 л зелев сок
• 10 скилидки чесън
• 2-3 ч.л. червен пипер
• черен пипер, кимион
Начин на приготвяне:
Заливаме свинското филе със зелевия сок и го варим на слаб огън.
Изваждаме свареното филе и още топло го намазваме със счукания чесън, поръсваме го обилно с червения пипер и подправяме на вкус със ситно смлените черен пипер и кимион.
Поднасяме филето студено, нарязано на филийки.
Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...