Кулинарни рецепти » Натурален шницел

 Натурален шницел

Продукти: (за 4 порции)

• 750 г мерлуза
• 1 к.ч. олио
• 1 к.ч. бяло вино
• 3 с.л. брашно
• 1 с.л.краве масло
• 1 лимон
• сол, черен пипер

Начин на приготвяне:

Начукваме филето, оформяме го на шницел, поръсваме с черен пипер и сол, панираме в брашното и изпържваме.

Поднасяме със сос, приготвен от запърженото в същата мазнинина брашно, към което сме прибавили виното и маслото.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Руло със сланина

Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...

Кисели тиквички без варене

Продукти: (за 1 буркан) • 2 тиквички • 1 равна ч.л. сол • 1 ч.л. захар • 5-6 зърна черен пипер • 1 глава лук • 3 аспирина • копър • чесън • оцет Начин на приготвяне: Си...

Зелен фасул с люти чушки

Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...

Панирано кисело мляко

Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...

Начало