Продукти:
• 600 г филе от сьомга
• сокът от половин лимон
• 1 скилидка чесън
• 300 г домати
• 2 тиквички
• 2 с.л. зехтин
• 1 щипка мащерка
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме сьомгата на кубчета и я поръсваме с лимонов сок, черен пипер и сол. Обелваме тиквичките и доматите и ги нарязваме на кубчета.
Сгорещяваме 1 с.л. зехтин и запържваме тиквичките и чесъна. Добавяме доматите и подправяме с мащерка, черен пипер и сол. Задушаваме десетина минути.
Запържваме сьомгата в останалата мазнина и я изсипваме върху зеленчуците, които сме разпределили в чиниите за сервиране.
Продукти: • 3 кг по-меки домати • 3 равни ч.л. сол • 6 равни ч.л. захар Начин на приготвяне: Измиваме доматите, подсушаваме ги, нарязваме на четвъртинки и слагаме в емайлиран съд б...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...