Продукти:
• 150 г къси макарони
• 200 г пушена риба
• 1-2 ябълки
• 1 глава целина
• 1 малка главалук
• 1 опаковка майонеза
• червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме макароните в подсолена вода и ги отцеждаме много добре.
Обелваме ябълките и заедно с целината ги нарязваме на малки кубчета.
Разкъсваме рибата на съвсем дребни парченца, като грижливо я почистваме от костите. Прибавяме я към другите продукти и разбъркваме.
Настъргваме лука много ситно и го смесваме с майонезата. Заливаме салатата с тази смес, посоляваме на вкус и разбъркваме. Поръсваме обилно с червен пипер и поднасяме.
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 1.5 кг черници • 1 кг захар • 20 г пектин • 1 ч.л. лимонтузу • 1 ванилия Начин на приготвяне: Почистваме и измиваме черниците. Сипваме ги в тенджера заедно с пектина...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...