Кулинарни рецепти » Салата от зрял фасул с раци

 Салата от зрял фасул с раци

Продукти:

• 400 г сварен червен фасул
• 100 г рулца от раци
• 50 г кашкавал
• 100 г майонеза
• 1-2 скилидки чесън
• 2 с.л. ситно нарязан магданоз

Начин на приготвяне:

Нарязваме рачешките рулца на тънки кръгчета и ги смесваме с оцедения фасул, настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.

Прибавяме счукания чесън, размесен с майонезата. Разбъркваме внимателно и поднасяме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Селска чорба от агнешки чревца

Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...

Руски краставички

Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...

Селска мешана туршия

Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...

Килифаревски краставички

Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...

Начало