Кулинарни рецепти » Хайвер с яйца

 Хайвер с яйца

Продукти:

• 4 твърдо сварени яйца
• 100 г хайвер
• 1 прясна краставица
• 1 ч.л. лимонов сок
• 1 с.л майонеза
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Обелваме яйцата и отрязваме капачета откъм тясната им страна. Издълбаваме жълтъците и пълним яйцата с хайвер. После ги заливаме с лимоновия сок.

Нарязваме краставицата на колелца без да я белим и ги нареждаме около яйцата.

Пресоваме издълбаните жълтъци, прибавяме майонезата, черен пипер и сол. Разбъркваме и поливаме яйцата с получения сос.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Тиквеник с ябълки

Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...

Зелен фасул с люти чушки

Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...

Ободряваща чорба

Тази чорба е еликсир в първата сутрин на Новата година. Продукти: • 300 г кайма (смес) • 1 л зелев сок и 1 л вода • 1-2 стръка праз (бялата част) • прясно смлян черен пипер • 3-4 с...

Картофена торта

Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...

Начало