Кулинарни рецепти » Хайвер от сирене

 Хайвер от сирене

Продукти:

• 200 г сирене
• 5 твърдо сварени яйца
• 1 к.ч. олио
• лютив червен пипер, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Настъргваме сиренето на дребно ренде. Прибавяме жълтъците от твърдо сварените яйца, които също сме настъргали на дребно ренде. Поръсваме с черен и лютив червен пипер. Разбъркваме много добре сместа, като постепенно сипваме олиото.

Разпределяме хайвера в чивниите за сервиране. Отгоре поръсваме със ситно настърганите белтъци. По желание можем да украсим порциите с кръгчета от твърдо сварено яйце и магданозени клончета.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Руло със сланина

Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...

Бабиният козунак

Продукти: • 1 кг брашно • 6 яйца • 300 г захар • 200 мл прясно мляко • 200 г краве масло • кората и сока на половин лимон • 20 г мая • сол • стафиди и бадеми (по желание) На...

Руло от осмянка

Начин на приготвяне: Отрязва се осмянката на прасето. (Така се нарича в нашия край тази пъстра част, която се намира в коремната област между външния слой сланина и вътрешната мазнина.) Това месо...

Стерилизирана парена туршия

Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...

Начало