Продукти:
• 1 авокадо
• 3 с.л. сирене рикота
• 2 с.л. лимонов сок
• 3 домата
• 1 глава лук
• 1 зелена чушка
• сол
Начин на приготвяне:
Обелваме авокадото и го нарязваме на кубчета. Добавяме сиренето и лимоновия сок, посоляваме и пасираме сместа.
Нарязваме много ситно лука, чушката и обелените домати. Прибавяме ги към пастета и разбъркваме. Охлаждаме много добре преди да сервираме.
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 1 пакет готови кори за баница (фини) • 1 кг настъргана тиква • 150 мл олио или краве масло • 200 г смлени орехови ядки • 1 пакетче канела • 1 ч. ч. кристална захар • пудра...
Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...