Продукти:
• 215 г сьомга от консерва /без кожата и костите/
• 450 г сирене „Крема”
• 85 г пушена сьомга
• 85 г кетчуп
• 1 ч.л. лимонов сок
Начин на приготвяне:
Нарязваме двата вида сьомга на малки паченца, добавяме омекналото на стайна температура сирене и разбиваме с пасатор. Прибавяме кетчупа и лимоновия сок и разбъркваме добре.
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...