Продукти:
• 215 г сьомга от консерва /без кожата и костите/
• 450 г сирене „Крема”
• 85 г пушена сьомга
• 85 г кетчуп
• 1 ч.л. лимонов сок
Начин на приготвяне:
Нарязваме двата вида сьомга на малки паченца, добавяме омекналото на стайна температура сирене и разбиваме с пасатор. Прибавяме кетчупа и лимоновия сок и разбъркваме добре.
Продукти: • 2 кг люти чушлета от сорта Шипка • 1,5 л. оцет • 500 мл вода • 2 к.ч. сол • 1 ч.ч захар Начин на приготвяне: Отрязваме дръжките на чушлетата, измиваме ги и ги нареж...
Продукти: (за 1 буркан) • 2 тиквички • 1 равна ч.л. сол • 1 ч.л. захар • 5-6 зърна черен пипер • 1 глава лук • 3 аспирина • копър • чесън • оцет Начин на приготвяне: Си...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...
Продукти: • 5 кг задушени тиквички • 500 г изпържен лук • 100 мл олио • 30 г магданоз или копър • 300 г захар • 40 г сол • 6 г черен пипер Начин на приготвяне: Задушаваме п...