Продукти:
• 250 г извара
• 3-4 с.л. олио
• 1/2 ч.л. червен пипер
• 2 скилидки чесън
• 1/2 зелени пиперки от туршия
• маслини, орехи
Начин на приготвяне:
Разбъркваме олиото с червения пипер, прибавяме счукания чесън и изварата. Разбиваме с вилица, докато получим пухкав крем.
Оформяме сместа като таралежче, а върху него набождаме нарязаните на иглички печени орехови ядки. От маслините правим очички и муцунка на таралежчето, а около него нареждаме ивички от чушките.
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...