Продукти:
· 250 г млади листа от спанак
· 1 връзка зелен лук
· 1 връзка репички
· 1 връзка магданоз
· 2 твърдо сварени яйца
· олио, оцет, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме спаначените листа на ивички, репичките на кръгчета, лука и магданоза на ситно.
Смесваме продуктите и подправяме с оцет, олио и сол. Гарнираме с нарязаните на кръгчета яйца и сервираме веднага.
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...
Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...