Кулинарни рецепти » Пролетна салата

 Пролетна салата

Продукти:

· 250 г млади листа от спанак
· 1 връзка зелен лук
· 1 връзка репички
· 1 връзка магданоз
· 2 твърдо сварени яйца
· олио, оцет, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме спаначените листа на ивички, репичките на кръгчета, лука и магданоза на ситно.

Смесваме продуктите и подправяме с оцет, олио и сол. Гарнираме с нарязаните на кръгчета яйца и сервираме веднага.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Рагу със спагети

Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...

Руло със сланина

Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...

Сладко от зелени шишарки

Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...

Кьопоолу от чушки и сирене

Продукти: • 1 кг чушки • 1 ч.ч. настъргано сирене • 4-5 скилидки чесън • 3-4 с.л. олио • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушките, обелваме ги, почистваме ги от семките и ги п...

Начало