Кулинарни рецепти » Мерлуза с магданоз

 Мерлуза с магданоз

Продукти:

• 600 г мерлуза
• 2 с.л. олио
• 2 с.л. лимонов сок
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Пускаме рибата в кипяща подсолена вода и варим 20 мин. Изваждаме и оставяме да изстине. Обезкостяваме и накъсваме на големи продълговати парчета.

Нареждаме парчетата на редове в по-дълбока чиния и всеки ред поръсваме с наситнен магданоз. Накрая заливаме с олиото и лимоновия сок.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Печени свински джоланчета

Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...

Свинско по тракийски

Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...

Кроканови пасти

Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...

Мелчета

Продукти: • 2 кг брашно • мая за хляб (колкото кибритена кутийка) • 1 л прясно мляко • 3 с.л. олио • 3 с.л. захар За сиропа: • 2 ч.ч. вода • 1 и 1/2 ч.ч. захар Начин на...

Начало