Продукти: (за 4 порции)
• 2-3 глави червено цвекло
• 1 кутия майонеза
• 2-3 скилидки чесън
• 2-3 с.л. смлени орехови ядки
• сол
Начин на приготвяне:
Обелваме цвеклото, нарязваме го на по-едри парчета и сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме и настъргваме на ренде.
Прибавяме смлените орехи и счукания чесън, разбъркваме с майонезата и поднасяме.
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...