Продукти:
• 2 моркова
• 6 диви ябълки
• половин глава целина
• сок от половин лимон
• 2 стръка пресен лук
• 1/2 ч.ч. кисело мляко
• 1 с.л мармалад от кайсии
• зелена салата
Начин на приготвяне:
Обелваме морковите, ябълките и целината и ги нарязваме във форми по желание.
Подправяме с кисело мляко и лимонов сок, прибавяме мармалада и ситно нарязания лук.
Подреждаме в чиния, покрита със зелена салата.
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...