Продукти: (за 4 порции)
• 12 чушки
• 500 г пилешко месо от гърдите
• 3 домата
• 3-4 стръка зелен лук
• 1 ч.ч. ориз
• 2 яйца
• 50 мл олио
• 4 с.л. кисело мляко
• 3-4 с.л. брашно
• 1 ч.л. червен пипер
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме месото, изваждаме го от бульона и го нарязваме на дребно. В сгорещеното олио запържваме ситно нарязания лук и ориза. Щом оризът стане прозрачен, наливаме 1 ч.ч. от бульона и варим на тих огън, докато оризът набъбне. Добавяме месото, поръсваме червения пипер и ситно нарязан магданоз, подправяме с черен пипер и сол.
Почистваме чушките и ги пълним с така приготвената смес. Потапяме отворите им в брашното и слагаме отгоре кръгче домат. Нареждаме ги във висока тенджера, сипваме останалия бульон и доливаме топла вода до средата на тенджерата. Варим 45 мин на умерен огън.
Разбиваме яйцата с киселото мляко, разреждаме с малко бульон и сипваме застройката в тенджерата. Варим още 5-6 мин на тих огън.
Дебел китаец – това е невъзможно. Китайците са слабички и стройни. Причината е в рационалното им хранене. Ето защо ви предлагаме този китайски вариант на диета, базирана на зеленчуковия бульон. О...
И витамините са сложни органични вещества, които изработват растенията. Каква е ролята им в техния живот не е напълно изучена, но за човека те са безусловно необходими, макар и в много малки количеств...
От известно време цветът на лицето ви е променен. Главата ви тежи. Изгубихте апетит. Чувствате се така, сякаш леко сте се натровили. Всичко е ясно: организмът ви се нуждае от генерално почистване, или...
Още през 19 век учените са писали за удивителните плодове, които се ядат само печени или варени. Наистина плодовете на дюлята са твърди и стипчиви, а освен това са покрити с мъх. Ето защо не се харесв...