Продукти: (за 4 порции)
• 8 тънки палачинки
• 400 г сварено пилешко месо от гърдите
• 200 г гъби
• 200 г кашкавал
• половин пакетче краве масло
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите н филийки и ги задушаваме в маслото и малко вода. Нарязваме месото и половината кашкавал на кубчета. Прибавяме гъбите и ситно нарязания магданоз, подправяме с черен пипер и сол и разбъркваме.
Напълваме палачинките с тази смес и ги навиваме на рула. Подреждаме ги в намаслена тавичка, поръсваме с останалия настърган кашкавал и печем 5 мин при температура 180°С.
Според статистиката само 20% от хората са в състояние да издържат докрай и да спазват точно изискванията на диетите. Ако не сте сред тях, това все още не означава, че проблемът е неразрешим. Всъщност ...
С годините кожата на женските гърди губи част от своята еластичност. Как да се спре това? Специалистите препоръчват в дневната хранителна дажба да бъдат включени плодове. Например ананас – той има изи...
В процеса на остаряването настъпват различни изменения: намаляване на нуждата от енергия за тялото, намаляване на необходимостта от храна в по-големи количества, намаляване на мускулната маса и увелич...
Масло от облепиха може да си приготвите в домашни условия по два начина: • Смелете в кухненския робот пресни плодове от облепиха, изстискайте през марля сока и го прехвърлете в керамичен или стъ...