Продукти:
• 125 г нискомаслен маргарин
• 1 ч.л. сода бикарбонат
• 250 г пълнозърнесто брашно
• 2 яйца
• 3 презрели банана
• 2-3 с.л. прясно мляко
• 1 ч.л. кокосово брашно
Начин на приготвяне:
Отделяме 1 ч.л. маргарин за намазване на формата, а останалия разбиваме на пяна. Постепенно прибавяме пресятото със содата брашно, като го редуваме с яйцата. След това слагаме обелените и пасирани банани и разтвореното в млякото кокосово брашно.
Омесваме добре и разстиламе тестото в намаслена правоъгълна форма за кекс. Заглаждаме отгоре и печем 70-80 мин при температура 180°С.
Една пита съдържа: Енергия – 1616 ккал/5090 кДж; Въглехидрати – 215 г.
Дебел китаец – това е невъзможно. Китайците са слабички и стройни. Причината е в рационалното им хранене. Ето защо ви предлагаме този китайски вариант на диета, базирана на зеленчуковия бульон. О...
Резки промени в хормоналното ниво, безумни хранителни навици, нездравословен начин на живот - в зависимост от тях ние сваляме по различен начин излишните килограми. От не по-малко значение за вталяван...
Облепихата (Hippophae rhamnoides) е ягодоплодно лекарствено растение, широко разпространено в умерения климатичен пояс на Северна Европа, Азия, Монголия, Турция и особено в Сибир, Алтай, Белорусия, Ка...
Родината на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Евр...