Продукти: (за 20 сладки) 
•	150 г нискомаслен маргарин
•	150 г фурми без костилки
•	150 г пълнозърнесто брашно
•	2 ч.л. бакпулвер
•	4 с.л. какао
•	4 с.л. мармалад от ябълки и круши
•	6 с.л. прясно мляко
•	2 с.л. кокосово брашно
•	50 г едро нарязани орехови ядки
Начин на приготвяне:
Попарваме фурмите във вряла вода, отцеждаме и ги нарязваме на ситно. Разбиваме маргарина заедно с фурмите и постепенно прибавяме пресятото с бакпулвера брашно, като го редуваме с какаото, размито в 2 с.л. гореща вода, мармалада и разтвореното в млякото кокосово брашно. 
Накрая прибавяме орехите, омесваме добре и разстиламе тестото в намаслена правоъгълна форма за кекс. Заглаждаме отгоре и печем 45 мин при температура 160°С. Изчакваме готовия сладкиш да поизстине и го нарязваме на 20 квадратчета.
Едно сладкишче съдържа: Енергия – 91 ккал/382 кДж; Въглехидрати – 8,3 г.
              Желязо Проблемът: Желязото е минерал, който позволява на кръвта да пренася кислород. Диетите, изключващи месо, или страхът от луда крава довеждат до това, че 23% от хората страдат от недостиг на...
              Изключително богати на вода, вкусните дарове на природата хидратират тялото и кожата ни. В същото време техните минерали гарантират доброто състояние на мускулите, а витамините им, особено С и Е, се б...
              Много хора смятат, че жълтеещите зъби се дължат на редовна консумация на кафе, чай и на тютюнопушене. Съществуват обаче и редица лекарства, които могат да оцветят зъбите. Познати са следните мед...
              Растението (Ricinus communis) произхожда от тропическа Африка и се култивира в много страни с горещ или умерен климат: Южна Америка, Индия, Русия. У нас билката се култивира в Плевенски, Врачански и Т...