Продукти: (за 8 порции)
• 1 кг свинско филе
• 2 л зелев сок
• 10 скилидки чесън
• 2-3 ч.л. червен пипер
• черен пипер, кимион
Начин на приготвяне:
Заливаме свинското филе със зелевия сок и го варим на слаб огън. Изваждаме свареното филе и още топло го намазваме със счукания чесън, поръсваме го обилно с червения пипер и подправяме на вкус със ситно смлените черен пипер и кимион. Поднасяме филето студено, нарязано на филийки.
Някога тe стрували колкото златото, приписвали им какви ли не свойства, консумирали ги по-скоро като лекарство, а не като средство за подобряване вкуса на ястията. Днес подправките са загубили магичес...
Както гласи една древна легенда, пчелите са поискали от Бог да им помогне да защитават меда, който произвеждат. А Бог им отговорил: “Ще ви дам оръжие - остро жило, пълно с отрова. Но да знаете - ако е...
Предлагаме ви три начина да олекнете с няколко килограма. Изборът е ваш! А защо да не опитате всичките и който ви допадне най-много, да го включите във вашата програма на живот. Минус 500 грама н...
Диетолозите единодушно препоръчват консумацията на супа вечер като единствено ястие. Супата, която най-успешно изгаря мазнини и едновременно с това залъгва глада, е канадски патент. Тази супа, разрабо...